سلام دوستای گلم ، من یک دوره با دو تن کمپوست شروع به کار کردم (امتحانی) ، قبلش حدود یک سال تحقیق کردم چکیده اطلاعاتمو + پیشنهاداتم را در اختیارتون میزارم .
اول اینکه حتما برای بار اول حتی بعد از آموزش کامل دیدن با یک یا دو تن شروع کنید . تا از نزدیک شاهد مشکلات کوچک و بزرگ تولید باشید و در این مرحله به فکر سود دهی یا تولید ایده آل که 25% هست نباشید . تا جایی که میتونید آزمایش و خطا کنید که تجربه ی بسیار با ارزشی به دنبال داره . شخصا این تجربه را کسب کردم . به عنوان مثال بعد از ابتلا به بیماری مایکاگون از چند راه برای دفع بیماری استفاده کردم بهترین راه را پیدا کردم و در کمال تعجب این بیماری بدون درمان را در سالن خنثی کردم !
دوم اینکه بخش برداشت و نگهداری قارچ های چیده شده به اندازه تولید قارچ مهم است ، حتما یخچال بزرگ صنعتی تهیه کنید .
سوم اینکه تولید بالای پنج تن کمپوست حتما نیاز به تجهیزات کامل داره و نمیشه به صورت سنتی کار کرد یا به کار در چند دوره ادامه داد .
چهارم اینکه اگر ممکنه سالنتونو به چند قسمت تقسیم کنید و با زمان بندی مناسب تولید خود را در چند روز از یک ماه تقسیم کنید تا مشتری های ثابت خود را از دست ندهید . حتی مقداری از محصول را در یخچال نگه دارید تا در روز های که برداشت ندارید مشتری دائم شما بدون قارچ نماند ! این بسیار مهم است . البته راه دیگه ای هم برای رفع این مشکل هست : همکاری با دیگر تولید کننده های محلی قارچ به رشد کسب و کار شما کمک بسیاری میکنه .
پنجم اینکه در ابتدای کار به هیچ وجه به فکر کشت بذر یا تولید کمپوست نباشید . باید با بهترین کمپوست و بذر کار را شروع کنید تا ریسک تولید مطلوب کمتر بشه . مرغوبیت کمپوست و بذر بسیار مهمه .
ششم قبل شروع کار در تناژ بالا تا جایی که میتونید برای عایق کردن و ضد عفونی محیط تلاش و هزینه کنید . عایق کردن هم در مناطق گرم لازمه هم سرد . بعد از هر دوره حد اقل سه بار سالن را شستشو و ضد عفونی کنید . بزرگترین ریسک تولید قارچ امراض گوناگون هستن . در ضمن اگر به خاک پوششی اطمینان ندارید اون هم ضد عفونی کنید .
http://www.forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2282&pid=154768#pid154768